You are currently viewing Lav Paw Patrol tema til halloweenfesten

Lav Paw Patrol tema til halloweenfesten

Halloween er på mange måder det nye fastelavn. Selvom der er mere fokus på det uhyggelige, behøver halloween ikke nødvendigvis at være uhyggelig – særligt ikke, hvis det er en fest for de mindste. Derfor kan Paw Patrol være et udmærket tema til halloweenfesten. Få inspiration til din næste halloweenfest med Paw Patrol-tema her.

Der kan være god grund til at tænke ud af boksen, hvis du skal afholde den næste halloweenfest. Selvom det traditionelt set skal være en uhyggelig fest, så behøver det ikke nødvendigvis at være det, hvilket særligt gælder, hvis gæsterne er yngre.

Du kender formentlig til Paw Patrol, som er blandt det mest populære børneunderholdning – og derfor er det et oplagt tema til en alternativ halloweenfest, hvor det ikke nødvendigvis skal være formålet at skræmme livet af deltagerne. Det gør sig særligt gældende, hvis det er en fest, hvor der kommer mindre børn, som måske ikke er klar til en traditionel halloweenfedt endnu.

Paw Patrol er børnenes favoritter

Hvis du ikke selv kender til Paw Patrol, så er det en gruppe af hunde, som redder venner og bekendte fra uheldige situationer. Hovedpersonerne er Chase, Rocky, Ruble, Skye, Zuma og Marshall, så der er udklædninger nok til alle.

Lad fantasien få frit løb med de mange spændende udklædninger – og skab en halloweenfest, som ikke følger det klassiske tema, hvor formålet er at skræmme livet af børnene. De yngste skal også være med, og her er Paw Patrol et oplagt tema.

Hvorfor bevæge sig væk fra det uhyggelige?

Halloween er traditionelt set et tema, som har til formål at være uhyggeligt og hyggeligt på samme tid. Det er en amerikansk tradition, som efterhånden har fået bidt sig godt fast i os danskere – også selvom den danske haloween stadig er et forholdsvist nyt fænomen.

Det er dog typisk en tradition, som praktiseres af børn. Derfor er det ikke altid oplagt at gøre det alt for uhyggeligt. Det betyder dog ikke, at de yngste skal ekskluderes, da man sagtens kan anvende et lidt mere hyggeligt tema, som alle kan samles om.

Paw Patrol er en franchise, som de fleste børn kender og elsker. Det er blandt de største franchises indenfor underholdning til børn, og derfor er det oplagt at anvende Paw Patrol som tema til halloweenfesten, hvis det skal være en fest for små børn, som måske ikke bryder sig om at blive skræmt fra vid og sans.