You are currently viewing Inspiration: Find et skræmmende kostume til halloween

Inspiration: Find et skræmmende kostume til halloween

Halloween er en tid på året, hvor du har mulighed for at klæde dig ud i et skræmmende og uhyggeligt kostume. Der er mange muligheder, når det kommer til at vælge kostume, men ikke desto mindre kan det være svært, fordi der er så meget at vælge mellem. Herunder følger derfor en række gode råd til dig, der er i tvivl om, hvad du skal klæde dig ud som til Halloween.

Klæd dig ud som en zombie

Hvis du vil klæde dig ud som noget nemt, så er det en god idé at overveje, hvilke kostumer som kræver mindst. Det kan eksempelvis være en zombie, som er både nemt at lave selv, hvis du er ferm med makeup-penslen og har noget gammelt og laset tøj liggende, som du kan bruge til anledningen.

Du kan dog også vælge at købe dit zombiekostume færdigt, så du slipper for at bruge tid og kræfter på selv at kreere det. Du kan eksempelvis finde et stort udvalg af kostumer her: https://genialekostumer.dk/. Det væsentligste er dog, at du også lægger makeup og eventuelt supplerer med et par blodige sår.

Vampyrer er perfekte som udklædning

Et andet skræmmende kostume er en vampyr. Det er nemt at klæde dig ud som vampyr, hvis du har noget makeup og køber et par falske vampyrtænder, som du kan have på. Du kan vælge mellem mange forskellige vampyrkostumer, og det kan eksempelvis være de klassiske Dracula-kostumer fra 1800-tallet til mere moderne udgaver.

Hvis du ikke synes, at et vampyrkostume er skræmmende nok, så kan du i stedet klæde dig ud som et spøgelse eller et andet overnaturligt væsen. Det kan eksempelvis være et klassisk spøgelse med et hvidt lagen, som er nemt at lave selv. Det kræver blot, at du har et gammelt sengelagen og en saks, så du kan klippe huller til øjnene.

Herudover er det altid en god idé at overveje, om kostumet er passende til lejligheden. Er der eksempelvis børn til stede, er det måske ikke så god en idé at vælge det allermest uhyggelige kostume, du kan komme i tanke om. Det er desuden vigtigt, at du kan holde ud at have det på i lang tid ad gangen, så du ikke skal skifte i løbet af dagen.